A-DERMA EXOMEGA CONTROL GEL MOUSSANT ÉMOLLIENT 200 ml
Kód: 119580BCDB3D574A55BDDF8549EF0E11



Detailní popis produktu
Jemně čistí a dodává pokožce potřebnou hydrataci. Je vhodný pro kojící děti i dospělé. Neobsahuje mýdlo. Neštípe v očích. Testován pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. Vhodný pro suchou pokožku se sklonem k atopii.
Výhody:
Hydratuje a chrání pokožku
Uklidňuje pokožku již od prvního použití
Snižuje suchost a svědění již po 1. týdnu používání
Účinné látky:
Extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického hospodářství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázán protizánětlivý účinek.
Filaxerine® (10 HDA, pupalkový olej) obnovuje kožní bariéru
Relipidační a hydratační látky mají relipidační účinek
Jemný systém povrchově aktivních látek (surfaktanty) zajišťuje jemné čištění
Francouzská Dermokosmetická značka A-DERMA je specialistou na křehkou kůži celé rodiny. V srdci jihozápadní Francie pěstuje jedinečnou odrůdu, oves Rhealba®, v souladu se zásadami organického zemědělství. Ve všech přípravcích značky A-DERMA je použit výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, neboť právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo ve zrnech (saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění kůže), a naopak neobsahují proteiny.
Použití
Gel vmasírujte do pokožky celého těla a vytvořte z ní jemnou voňavou pěnu, která omyje nečistoty i pot z těla.
Potom opláchněte čistou vodou a důkladně osušte.
Složení
Water (Aqua), Disodium Cocoamphodiacetate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Ceteareth-60 Myristyl Glycol,
Hydrogenated Starch Hydrolysate, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, 10-hydroxydecenoic Acid, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract (Avena Sativa Leaf/Stem Extract), Benzoic Acid, Citric Acid, Glycerin Laccerin Laura Biennis (Evening Primrose) Oil (Oenothera Biennis Oil), Tocopherol
Doplňkové parametry
| Kategorie: | A-Derma |
|---|---|
| EAN: | 3282770143737 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
